Meer resultaten voor feestruimte huren haarlem

 
feestruimte huren haarlem
Links Huren in de Waarderpolder Haarlem.
Opslagruimte/business box Tappersweg Bedrijfsunits Kantoor 59m2 Blauwe Baronnen Unieke kantoor ruimte 180m2 Blauwe Baronnen Kantoorruimte 185m2 Tingietersweg Penthouse Rode Baronnen ca 180m2. Vergaderruimte huren Haarlem. Zaal huren Haarlem. Maaltijdbezorging Haarlem, New York Pizza, Taco Mundo, Sparerib Express. Informatie over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinproducten Haarlem.
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Over deze pagina. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van locaties in Haarlem. Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres.
Verhuur De Grote of St. Bavokerk te Haarlem.
Home / Bavo of Nieuwe Kerk huren / Verhuur. Op gebied van verhuur van de Grote of St.-Bavokerk zijn er veel mogelijkheden. Gezien het unieke gebouw en de monumentale waarde is elke verhuur weer anders en zal er dus altijd maatwerk geleverd worden. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op. Belangrijk om te vermelden is dat de kerk niet verwarmd is. Houd hier dus bij het organiseren van uw evenement rekening mee. Wij kunnen u overigens een tabel aanleveren met het temperatuurverloop in de kerk gedurende het jaar. Faciliteiten Grote of St.-Bavokerk. Openbaar vervoer 350 meter, Parkeergarage 50 meter. Voorzieningen minder validen. Rolstoelingang, Invalidentoilet, Invalidenparkeerplaats. Microfoons, Draadloze microfoons, Ringleiding, Opname mogelijk. Huur een prachtlocatie in het centrum van Haarlem.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben, kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in, zoals zaalhuur, bediening, drankjes en eventueel gebak, warme en/of koude hapjes en buffetten. Op de volgende pagina worden er een aantal voorbeelden gegeven. U kunt kiezen om de consumpties per stuk te laten noteren. Als u hiervoor kiest, wordt er apart een zaalhuur berekend, de hoogte van het bedrag hangt af van het aantal personen en hoelang u gebruik wilt maken van de ruimte. De ruimte huren zonder arrangement en alles zelf regelen.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur Haarlem arrangementen. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan en ben je op zoek naar zaalverhuur of een feestzaal huren Haarlem? Wanneer je op zoek bent naar een feestzaal huren Haarlem helpen we je graag op weg naar het vinden van de perfecte locatie.
SamenMetDeBuurt buurtcentrum Haarlem Schalkwijk.
zalen te huur. Sociaal loket Haarlem. Klussendienst door vrijwilligers. Werkster particulier Haarlem. Kennis en advies. Wat is er te doen? SamenMetDeBuurt in het nieuws. SamenMetDeBuurt buurtcentrum Haarlem Schalkwijk. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16.
Zaalverhuur de Wiese schalkwijk.
Voor gezelschappen met meer dan 100 personen. De zaal is voorzien van een podium en een uitstekende geluidsinstallatie. De indeling van de zaal wordt in onderling overleg bepaald en indien gewenst kunnen delen worden afgeschermd. Zaalverhuur per dagdeel Aantal m2 prijs Aantal personen.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
Industriƫle evenementenlocatie in Haarlem de Lichtfabriek.
Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurstimuleringfonds Haarlem, het Haarlemsche Muziekfonds, het Prins Bernard Cultuurfonds, de J.C. Ruigrok Stichting en het VSB fonds. Sunday 1530: 1700.: 13 apr 14 apr 13 1930: apr 14 FRIS Haarlem 11 jaar BDAY bash.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
verhuur Perron 3a.
Site Navigation Skip. Verhuur wachtkamer station Haarlem. Op zoek naar een bijzondere feest of vergader lokatie in Haarlem? Op het station Haarlem, het oudste station van Nederland, liggen op perron 3a twee monumentale wachtkamers uit 1906 met prachtige art-deco elementen.
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Vind zaalverhuurders in uw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Haarlem. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.

Contacteer ons