Zoeken naar de storing

 
de storing
Proximus actuele storingen en problemen Alle Storingen.
@Nephatiu de enige plaatsen waar er geen storing is, zijn de plaatsen waar er geen @proximus is. @Jbombe18 @proximus storing opgelost dankjewel twitter samuel. de compensatie van de vorige storing is net achter de rug en proximus ligt opnieuw plat.
De of het storing? Welk lidwoord.
Jou of jouw: jouw storing. Wat rijmt er op storing. Elk of elke: Elke storing. Aanwijzend voornaamwoord: Die storing. Bezittelijk voornaamwoord: Onze storing. Wat rijmt er op storing. wisselstoring concurrentieverstoring veiligheidsstoring. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen?
voor de storing Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Excuseer voor de storing. Bonjour, désolé de vous déranger." Het spijt ons voor de storing. Désolés de vous déranger." Sorry voor de storing. Désolé pour le dérangement." Sorry voor de storing. Excusez-moi de vous interrompre." Mijn excuses voor de storing.
Storing melden bij Jacobs Douwe Egberts Pro Douwe Egberts Zakelijk.
Zonder het correcte machinenummer kan de storing niet door Douwe Egberts worden verwerkt. U kunt ook contact opnemen met onze gespecialiseerde Technische Helpdesk op telefoonnummer 030 297 8012. Zij kunnen uw storing eventueel oplossen en u kunt er tevens terecht voor het bestellen van machine-onderdelen.
Excuseer voor de storing Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van Excuseer" voor de storing" in Frans. Zoek Excuseer voor de storing in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. excusez-moi pardon désolé excuse-moi excusez. voor de storing. de vous interrompre de vous déranger pour le dérangement de la panne de te déranger.
Nationale storing bij Proximus opgelost De Standaard.
Klanten van Proximus ondervonden problemen met televisie. De oorzaak lag bij een elektriciteitspanne in een datacenter, zegt woordvoerder van Proximus Jan Margot. Het was een nationale storing, maar niet alle klanten ondervonden per se problemen, zei Margot. Iets voor 20 uur meldden klanten de storing.
verslag van de storing Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: verslag van de storing DE verslag van de storing EN verslag van de storing ES. Vertalingen verslag van de storing NLFR.
de storing Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
We proberen de aard van de storing te vinden. Nous essayons de trouver la cause de la défaillance." Wanneer de storing of slechte werking gevolgen heeft voor de op dat ogenblik toegepaste separatieminima, neemt de luchtverkeersleider maatregelen om een ander passend separatietype of separatieminimum vast te stellen.
de storing optrad Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
lang'fr' du lieu du dysfonctionnement. Indien een aangekoppelde NCB vanwege een storing in het RTGS-systeem van de dienstverlenende NCB grensoverschrijdende betalingen niet kan uitvoeren, zal de dienstverlenende NCB in verband met die betalingen worden beschouwd als de NCB waar de storing optrad.
sorry voor de storing Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Sorry voor de storing. J'ai' vu Hassan et le prince de l'aviation.' et le prince de l'aviation.' Sorry voor de storing, meisjes. Désolée de vous interrompre, les filles., Sorry voor de storing, Ik zag Mike Eisley, ik hou van hem.

Contacteer ons