Zoeken naar zaalhuur haarlem

 
zaalhuur haarlem
Zaal huren Haarlem Hotel Haarlem.
De GreenKey is een mooi middel om het duurzame imago van uw onderneming te communiceren naar gasten en zakenrelaties bij het houden van een zakelijke bijeenkomst. Zaal huren Haarlem inclusief diner. Een zaal huren in Haarlem voor dertig personen of meer?
Zaalverhuur.
1750, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen. Onze locaties zijn ook al meerdere malen gebruikt voor film, clip en TV-opnames. Wij zijn ook te vinden op www.zaalverhuur-info.nl. STUDIO FACILITEITEN VOOR DANSERS, LERAREN EN CHOREOGRAFEN. Hoge plafonds 3.50m. Hoge spiegels 250m., Studio 2 met barre en airco. Studio 1 Haarlem 85 m2 13x65, m afmeting vloer.
Zaalverhuur de Wiese schalkwijk.
Voor gezelschappen met meer dan 100 personen. De zaal is voorzien van een podium en een uitstekende geluidsinstallatie. De indeling van de zaal wordt in onderling overleg bepaald en indien gewenst kunnen delen worden afgeschermd. Zaalverhuur per dagdeel Aantal m2 prijs Aantal personen.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Seinwezen ligt op 8 minuten lopen van het Centraal Station in het centrum van Haarlem. Stads, in het groen en met uitzicht op sporen en treinen. Honden zijn niet toegestaan. Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem. Postbus 5171, 2000 CD Haarlem.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben, kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in, zoals zaalhuur, bediening, drankjes en eventueel gebak, warme en/of koude hapjes en buffetten.
Zalenverhuur Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem.
Ervaar de culturele historie van Haarlem. De historische binnenstad van Haarlem heeft meer dan 1.000 beschermde monumenten en is daarmee na Amsterdam de tweede monumentenstad van ons land. Bijzondere restaurants, exclusieve winkels en gezellige borrellocaties dragen bij aan het sfeervolle en gemoedelijke centrum.
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres. Eenvoudig vergelijkt u meerdere locaties en voegt u deze toe aan uw favorieten.
verhuur Perron 3a.
Site Navigation Skip. Verhuur wachtkamer station Haarlem. Op zoek naar een bijzondere feest of vergader lokatie in Haarlem? Op het station Haarlem, het oudste station van Nederland, liggen op perron 3a twee monumentale wachtkamers uit 1906 met prachtige art-deco elementen.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor zaalhuur. Proef de historie van Jopenbier. Locatie: centrum Haarlem. Tot 60 personen in borrelopstelling. Meerdere opstellingen mogelijk. Beamer, scherm en microfoon. Eigen gastheer/vrouw mogelijk. Zaalhuur 200, 50% korting bij besteding vanaf 750., Over de Pastorie.
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
ZAALVERHUUR HAARLEM BIJ SCHRODER. Zaalverhuur in Haarlem? Dat doe je bij Schröder. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem.
Haarlem Effect.
Voor kinderfeestjes hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Kijkt u in deze bijlage voor alle mogelijkheden voor uw bijeenkomst of kinderfeestje of stuur ons een e-mail. Alle genoemde huurprijzen zijn exclusief kosten voor beheer. Haarlem Effect Postbus 164 2000 AD Haarlem t.
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Damstraat 10, Haarlem. De mooie ligging van het hotel in het centrum van Haarlem, dichtbij de Grote Markt, maar toch op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol, geeft onze 78 luxe kamers, 4 Junior Suites en onze vergaderzalen een unieke mogelijkheid voor uw zakelijke of prive verblijf in Haarlem.

Contacteer ons