Meer resultaten voor zaaltje huren haarlem

 
zaaltje huren haarlem
Zaal huren in haarlem Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Haarlem. Zaal huren in Haarlem. Een zaal huren in Haarlem voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Haarlem. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Haarlem.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Unieke plek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, diverse wandelroutes door de duinen en naar het strand, mogelijkheid tot het huren van fietsen. Beoordeel dit bedrijf 023-5411123 Toon nummer. Spaarndamseweg 416, 2022EA, Haarlem. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/denksport-centrum/17010460/5-1/sn17010460: 023-5262585 Toon nummer. Haarlem Party Centrum.
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Alle zaalverhuurders In de regio.: Kaart weergeven Zaalverhuurder in Haarlem. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur Haarlem arrangementen. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan en ben je op zoek naar zaalverhuur of een feestzaal huren Haarlem? Wanneer je op zoek bent naar een feestzaal huren Haarlem helpen we je graag op weg naar het vinden van de perfecte locatie.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huur Feestzaal.
Hierdoor wordt het Meterhuis een feestzaal in Haarlem van formaat! Lekker aan de bar hangen? Als u op zoek bent naar een partij die openstaat voor zaalhuur in Haarlem, kom dan eens kijken. U zult zien dat in het Meterhuis een heerlijke bar aanwezig is.
Haarlem Effect.
2012 XZ Haarlem. telefoon: 023 542 28 62. Dit buurtcentrum in de wijk Rozenprieel beschikt over verschillende te huren ruimtes vast en incidenteel voor diverse organisaties. Het als priv├ępersoon afhuren van het buurtcentrum is alleen mogelijk voor kinderfeestjes en babyshowers.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres. Eenvoudig vergelijkt u meerdere locaties en voegt u deze toe aan uw favorieten.
Zaalhuur Speeltuin de Eenhoorn.
Op zoek naar een zaal in Haarlem? Huur de zaal van Speeltuin de Eenhoorn. Zaalhuur info@internetdingetjes.nl 2018-03-29T1331380000.: Op zoek naar een zaal voor je feest of receptie? Speeltuin de Eenhoorn beschikt over een ruime zaal met veel faciliteiten zoals statafels, stoelen, geluidsinstallatie en discoverlichting. De kosten voor de zaalhuur zijn 170 per dagdeel. Dit is inclusief het huren van de zaal inclusief beschikbare faciliteiten, gebruik van de speeltuin, barpersoneel en eindschoonmaak.
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Haarlem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Haarlem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Contacteer ons