Meer resultaten voor zaaltje huren haarlem

 
zaaltje huren haarlem
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Unieke plek in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, diverse wandelroutes door de duinen en naar het strand, mogelijkheid tot het huren van fietsen. Beoordeel dit bedrijf 023-5411123 Toon nummer. Spaarndamseweg 416, 2022EA, Haarlem. Beoordeel dit bedrijf. https//www.detelefoongids.nl/denksport-centrum/17010460/5-1/sn17010460: 023-5262585 Toon nummer. Haarlem Party Centrum.
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huur Feestzaal.
Hierdoor wordt het Meterhuis een feestzaal in Haarlem van formaat! Lekker aan de bar hangen? Als u op zoek bent naar een partij die openstaat voor zaalhuur in Haarlem, kom dan eens kijken. U zult zien dat in het Meterhuis een heerlijke bar aanwezig is.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur Haarlem arrangementen. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan en ben je op zoek naar zaalverhuur of een feestzaal huren Haarlem? Wanneer je op zoek bent naar een feestzaal huren Haarlem helpen we je graag op weg naar het vinden van de perfecte locatie.
Zaal huren Haarlem Hotel Haarlem.
De GreenKey is een mooi middel om het duurzame imago van uw onderneming te communiceren naar gasten en zakenrelaties bij het houden van een zakelijke bijeenkomst. Zaal huren Haarlem inclusief diner. Een zaal huren in Haarlem voor dertig personen of meer?
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Riviervismarkt 5, s-Gravenhage. De Vos Dance Studio's' Haarlem. Wij worden veel benaderd door aanstaande bruidsparen voor een openingsdans.
Zaalverhuur.
Prijzen op aanvraag. Voor Haarlem kunt u kiezen voor arrangementsprijs per persoon v.a. 1750, of zaalhuur en drankjes/catering op nacalculatie. De zaal in Velserbroek is eventueel ook kaal te huren voor 275, plus 100, eindschoonmaak. Studio's' kunnen ook gehuurd worden voor workshops, repetities of vergaderingen.
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres. Eenvoudig vergelijkt u meerdere locaties en voegt u deze toe aan uw favorieten.
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem. Zowel de grote als kleine zaal zijn af te huren voor bruiloften, bedrijfsuitjes, vergaderingen, vrijgezellenfeesten, jubilea of promoties. Zijn we nog iets vergeten?
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Haarlem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Haarlem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Contacteer ons