Resultaten voor zaaltje huren haarlem

 
zaaltje huren haarlem
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur Haarlem arrangementen. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan en ben je op zoek naar zaalverhuur of een feestzaal huren Haarlem? Wanneer je op zoek bent naar een feestzaal huren Haarlem helpen we je graag op weg naar het vinden van de perfecte locatie.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres. Eenvoudig vergelijkt u meerdere locaties en voegt u deze toe aan uw favorieten.
Verhuur Badhuis Leidsebuurt.
Het Badhuis huren, kan dat? Zoek je een sfeervolle cursus, feest, werk of vergaderlocatie? Dan hoef je de Leidsebuurt niet uit. In het monumentale Badhuis op het Leidseplein in Haarlem, kan je een sfeervolle multifunctionele zaal huren. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op.
Haarlem Effect.
Haarlem Effect Ecosol Effect op de kaart. U bent nu hier: Home. Buurtcentrum De Tulp. 2012 XZ Haarlem telefoon: 023 542 28 62 e-mail: detulp@haarlemeffect.nl. Dit buurtcentrum in de wijk Rozenprieel beschikt over verschillende te huren ruimtes vast en incidenteel voor diverse organisaties.
Zaalhuur Speeltuin de Eenhoorn.
Op zoek naar een zaal in Haarlem? Huur de zaal van Speeltuin de Eenhoorn. Zaalhuur info@internetdingetjes.nl 2018-05-30T1545380000.: Op zoek naar een zaal voor je feest of receptie? Speeltuin de Eenhoorn beschikt over een ruime zaal met veel faciliteiten zoals statafels, stoelen, geluidsinstallatie en discoverlichting. De kosten voor de zaalhuur zijn 4250, per uur. Dit is inclusief het huren van de zaal inclusief beschikbare faciliteiten, gebruik van de speeltuin, barpersoneel en eindschoonmaak.
Feestzaal in Haarlem? Alle feestzalen in Haarlem vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Haarlem naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Haarlem door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Zaal huren Haarlem Hotel Haarlem.
De GreenKey is een mooi middel om het duurzame imago van uw onderneming te communiceren naar gasten en zakenrelaties bij het houden van een zakelijke bijeenkomst. Zaal huren Haarlem inclusief diner. Een zaal huren in Haarlem voor dertig personen of meer?
Zaalverhuur in Haarlem nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Haarlem. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Haarlem? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Contacteer ons