Op zoek naar zaaltje huren haarlem?

 
zaaltje huren haarlem
Zaaltje afhuren Haarlem NH Bokt.nl.
Re: Zaaltje afhuren Haarlem NH. Geplaatst: 24-02-08 1904.: Op het centraal Station van Haarlem kan je dat ouderwetse restaurant huren voor feestjes enzo. Echt een te gekke locatie! Storm in mijn profiel! Berichten: 953 Geregistreerd: 25-10-06. Re: Zaaltje afhuren Haarlem NH.
Zaalhuur Speeltuin de Eenhoorn.
Op zoek naar een zaal in Haarlem? Huur de zaal van Speeltuin de Eenhoorn. Zaalhuur info@internetdingetjes.nl 2018-05-30T1545380000.: Op zoek naar een zaal voor je feest of receptie? Speeltuin de Eenhoorn beschikt over een ruime zaal met veel faciliteiten zoals statafels, stoelen, geluidsinstallatie en discoverlichting. De kosten voor de zaalhuur zijn 4250, per uur. Dit is inclusief het huren van de zaal inclusief beschikbare faciliteiten, gebruik van de speeltuin, barpersoneel en eindschoonmaak.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Of je nu een locatie zoekt voor een bruiloft met 150 mensen, of een spreekkamer voor 2 personen, het Seinwezen biedt deze ruimte. Het pand heeft verschillende soorten zalen, geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops, kleinschalige festivals, en meer.
Zaalverhuur en Catering Wij Heemstede.
De theaterzaal in WIJ De Luifel is met een capaciteit van 200 bezoekers bij uitstek de geschikte locatie om een uitvoering te geven voor een toneelvereniging, muziek of dansschool. Zie hier voor meer informatie om Theater de luifel te huren.
Zaal huren? Speeltuin Floragaarde.
Speeltuin vereniging Floragaarde verhuurt zijn ruimte voor feestjes voor de allerkleinsten tot en met kinderen uit groep 8. We vragen voor een dagdeel van 5 uur, 75 euro met een borg van 100 euro voor als er iets stuk gaat.
Zaalverhuur Café XO Haarlem.
Feest vieren of vergaderen in de oude binnenstad van Haarlem is bijzonder aantrekkelijk. Wie wil duikt na afloop van de vergadering nog even de winkelstraat in, of strijkt neer op het terras van Café XO met zicht op de hele Grote Markt en het oude stadhuis.
De Egelantier Karmeliet Catering Catering Haarlem Bloemendaal.
De Regentenkamer is een prachtig bewaarde zaal die zich bij uitstek leent voor vergaderingen of kleinere ontvangsten. De medewerkers van de Egelantier vertellen u graag meer over de zalen, beschikbaarheid en bescheiden tarieven. En wij verzorgen natuurlijk graag uw catering! 2011 EV Haarlem.
Verhuur Patronaat.
Openbaar Vervoer: Patronaat ligt 10 minuten lopen vanaf Station Haarlem CS. Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid: stuur een e-mail met naam en telefoonnummer naar verhuur@patronaat.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of belt u met Patronaat op nummer 023-5175846.
hetmeterhuis.nl eyeforyou Haarlem.
Bent u op zoek naar een creatieve, niet-zo'n-standaard' én ook nog betaalbare internetsite? Dan bent u bij Eyeforyou aan het juiste adres! Van Loostraat 31, 2013 PL, Haarlem Telefoon. 023 533 61 80 M. 06 29 39 59 66 Email.
Zaal huren.
Zaalverhuur en huren tennisbanen. Ook verhuren wij onze zaal voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, korfbal of om lekker een uurtje te tennissen op één van onze 6 indoor tennisbanen. Bekijk de beschikbaarheid en boek online! Kennemer Sportcenter 27 december 2018 t/m 28 december 2018 Sport in Fun Experience Kennemer Sportcenter 09 januari 2019 t/m 27 maart 2019 Kinder tennis lessen. Bel mij terug. Selecteer een dagdeel. in de ochtend. in de middag. in de avond. Vraag of opmerking. Volg ons Accommodaties. 3812 BP Amersfoort. 033 422 51 00. 3800 AD Amersfoort. 2031 EM Haarlem.
Zaalverhuur.
Studio 1 Haarlem 85 m2 13x65, m afmeting vloer. Studio 2 Haarlem 58 m2 12x4 65, m L-vorm. Opmerkingen: De studio's' kunnen worden gebruikt voor trainingen rehearsals, workshops en prive en groepslessen. Eten, drinken behalve water en roken is in de studio s niet toegestaan.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen.

Contacteer ons